Life Sciences & Healthcare, een roeping

Iedereen die in Life Sciences of Healthcare werkt, heeft één gemeenschappelijk doel: (in)direct de levenskwaliteit van patiënten verbeteren.

Zeg gerust dat deze professionals geen job uitoefenen, maar een roeping volgen. Eentje waar wij graag en met veel bewondering achter staan. Als expert in hun vak geven ze tenslotte elke dag het beste van zichzelf. Dus geven wij hun roeping graag vleugels.

Eén team

CareForce One is een team van ervaren hr-specialisten met kennis van jouw vakgebied in Life Sciences & Healthcare. Zo word je altijd geflankeerd door een copiloot met ervaring.

We werken als één hechte crew samen om jou(w bedrijf) op koers te houden.

  • Nood aan nieuwe talenten, tijdelijk of vast? Of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onze specialisten in rekrutering, selectie en interim management helpen je hier graag bij.
  • Benieuwd welke groeimogelijkheden er voor het grijpen liggen? Met onze coaching en consulting vliegen we uit de laaghangende mist, een blauwe hemel tegemoet. 
  • Heeft jouw team nieuwe skills nodig? We bieden trainingen voor medewerkers en leidinggevenden.

Aan de bron

Onze thuisbasis is het Brussels Life Science Incubator (BLSI) in Brussel. Onze buren zijn 26 start-ups in Life Sciences en Healthcare, zoals farma- & biotechbedrijven die onderzoek voeren naar nieuwe geneesmiddelen of technologische innovaties in de medische wereld.

En alsof dat nog niet volstaat, passeren er dagelijks heel wat bachelor- en masterstudenten uit (para)medische en wetenschappelijke richtingen van de nabijgelegen UCL.

Aan inspiratie en talent geen gebrek!